Bloeddrukmeting

hoge bloeddruk is gevaarlijk

Bloeddrukmeting


Bloeddrukmeting bij de kat kan van cruciaal belang zijn.

Een te hoge bloeddruk bij de kat is schadelijk voor zijn of haar gezondheid.

Een te hoge bloeddruk bij de kat is schadelijk voor zijn of haar gezondheid.

 

Een langdurig, te hoge bloeddruk kan leiden tot beschadiging van organen als nieren en hart, maar kan ook blindheid veroorzaken en er is een kans op het krijgen van een herseninfarct.Bloeddrukmeting bij de kat

Het meten van de bloeddruk kan bij Kattenkliniek Winterswijk op een eenvoudige, weinig stressvolle en niet pijnlijke manier.

Met behulp van onze bloeddrukmeter kan de hoogte van de bloeddruk worden bepaald.

Vooral katten die bekend zijn met nier- en hartproblemen hebben een groter risico in het krijgen van een te hoge bloeddruk.

 

Tijdig meten is weten en met behulp van medicatie is deze bloeddruk te verlagen.x

x

Hoe gaat de bloeddrukmeting in zijn werk?

Bloeddrukmeting bij de hond en kat kan van cruciaal belang zijn.
Ook bij onze trouwe viervoeters is een te hoge bloeddruk schadelijk voor de gezondheid van het dier en kan een langdurig, te hoge bloeddruk leiden tot beschadiging van organen als nieren en hart, kan het blindheid veroorzaken en is er een kans op het krijgen van een herseninfarct.
Het meten van de bloeddruk kan bij Diergeneeskundig Centrum Winterswijk op een eenvoudige, weinig stressvolle en niet pijnlijke manier. Met behulp van onze bloeddrukmeter kan de hoogte van de bloeddruk worden bepaald.
Vooral honden en katten die bekend zijn met nier- en hartproblemen hebben een groter risico in het krijgen van een te hoge bloeddruk.
Tijdig meten is weten en met behulp van medicatie is deze bloeddruk te verlagen.