Kattentrimsalon Winterswijk

Onze tarieven

Onze tarieven voor de trimbehandeling van uw kat


Voor de verschillende behandelingen vindt u de tarieven hieronder.

Voorafgaande aan de behandeling wordt met u gekeken naar de vacht van uw kat en krijgt u een advies over de benodigde behandeling voor de vacht. Dit gaat in overleg met u en u kunt hierbij aangeven wat u wel en niet wilt.

 

Prijslijst trimmen 2022
Kort/langharige kat, ontwollen & ontklitten/scheren <45min. €37.50
Kort/langharige kat, ontwollen & ontklitten/scheren €47.50
Scheren vervilte vacht (exc. sedatie*) €60.00
Korting bij inlevering van 250 spaarpunten €5.00
Korting trimbehandeling < 2maand €10.00
Meerwerk trimmen >90min. per 15 min €5.50
Starttarief trimmen (Bij vlooien, schimmel etc.) **

Toeslag meerdere klitten verwijderen

€17.55

€7.50

** Wanneer uw kat vlooien of een overdraagbare huidaandoening heeft, zullen we de trimbehandeling moeten staken i.v.m. hygiëne. We zullen dan het starttarief voor het trimmen aan u doorberekenen. Er zal dan in overleg met u een nieuwe afspraak ingepland worden.
* Indien uw kat zich niet laat behandelen kan in overleg met u een sedatie worden gegeven door een van onze dierenartsen.

De kosten hiervan zijn niet bij het bovenstaande bedrag inbegrepen. Heeft u een afspraak gemaakt en mocht u onverwachts verhinderd zijn, dan kunt u de afspraak tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Annuleert u de afspraak binnen 48 uur, dan zijn wij helaas genoodzaakt u € 25 in rekening te brengen.

Advies

Uw kat en de trimster vinden het fijn als u als eigenaar bij uw kat kan blijven tijdens de behandeling. We merken dat katten veel minder stress ervaren als de eigenaar er tijdens het trimmen bij is. Kunt u er niet bij blijven, geef dit dan door bij het maken van de afspraak.

 

Extra service

Bij elke trimbehandeling in onze trimsalon worden de nagels van uw kat geknipt en worden de oogjes indien nodig schoongemaakt. Hiervoor worden géén extra kosten in rekening gebracht.